Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Kulturregion Fyn får 10 mio. kr.

Den ny kulturaftale har især fokus på filmområdet
KORT NYT1. JUN 2011 6.31

FYN: Den nye kulturaftale rummer en række indsatser, som vil styrke Fyn. Aftalen har et særligt fokus på filmområdet, hvor en øget og koordineret satsning skal være med til at videreudvikle Fyn som en førende region inden for innovative, oplevelsesbetonede og internationalt banebrydende filmtiltag. Kulturaftalen indeholder også initiativer, der skal lette adgangen til den rige og mangfoldige fynske kulturarv.

- Vi skal have et rigt og mangfoldigt kulturliv i hele landet. Derfor er det glædeligt, at Kulturregion Fyn har taget initiativ til en markant fælles satsning på kulturen i de kommende år. Og det vil jeg gerne bakke op om. Særlig har jeg forventninger til fynboernes ambitiøse satsning på filmområdet, hvor det jo allerede har vist sig, at Fyn kan noget særligt - også efter international målestok. Jeg glæder mig til at se resultatet af de mange udviklende og inddragende tiltag, fynboerne nu sætter i søen, siger kulturminister Per Stig Møller (K) til Presswire.

Kulturregion Fyn består af et samarbejde mellem de 10 fynske kommuner, Assens, FaaborgMidtfyn, Kerteminde, Langeland, Middelfart, Nordfyns, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø.

lcl