Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

KL's kommunikationschef stopper

Kommunikationschef i KL, Steen Dahl Pedersen, bliver ny kommunikationschef i DIF
28. APR 2011 13.52

Den 1. juni tiltræder Steen Dahl Pedersen som ny kommunikationschef i Danmarks Idræts-Forbund (DIF). Steen Dahl Pedersen har de seneste seks år været kommunikationschef i KL, hvor han også tidligere har været pressechef gennem tre år.

- At han kommer fra netop KL er også et plus, for KL kan på flere områder sammenlignes med DIF, da de begge hører til blandt de allerstørste medlems- og interesseorganisationer i Danmark, siger direktør i DIF, Karl Chr. Koch.

- Steens opgave i DIF bliver kommunikation i bred forstand. Og bred skal tages helt bogstaveligt, for Steens og resten af kommunikationsafdelingens primære opgave i de kommende år bliver netop at profilere bredden i DIF. Mange tænker DIF som en eliteorganisation, men med over 1,7 mio. aktive medlemmer, så bruges hovedparten af DIF's ressourcer på bredden. I den kommende tid skal vi synliggøre DIF-idrættens breddeaktiviteter og samtidig vise, hvilke samfundsmæssige opgaver DIF-idrætten løfter. Denne proces omkring synlighed kommer Steen til at stå i spidsen for, og den opgave er jeg overbevist om, at han er mand for at løfte, siger Karl Chr. Koch.

Fakta om Steen Dahl Pedersen:
• Tidligere job: 11 år i KL, hvoraf ni år var som kommunikations- og pressechef. Før KL har Steen Dahl Pedersen bl.a. arbejdet med kommunikation og presse i Folketinget og i Aalborg Kommune.
• Uddannelse: Cand.mag. i kommunikation og international politik fra AUC.
• Alder: 44 år.