dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Aarhus ud og Randers ind:
Jyske forsyningsselskaber i nyt samarbejde

Otte forsyningsselskaber går sammen i et nyt fælles serviceselskab, der får hjemsted i Randers.

Favrskov Forsyning A/S, Syddjurs Spildevand A/S, Thisted Vand Service ApS, Morsø Forsyning A/S, Vesthimmerlands Forsyningsservice A/S, Mariagerfjord Vand A/S, Samsø Spildevand og Vandmiljø Randers A/S er selskaberne bag det nye samarbejde, oplyser Forsyningsservice, som navnet er blevet.

Serviceselskabet får hjemsted hos Vandmiljø Randers, der er ny i samarbejdet. Samtidig tiltræder direktør Peter Christensen fra Vandmiljø Randers som direktør for Forsyningsservice.

- Vi er meget glade for at byde Vandmiljø Randers velkommen i det jyske samarbejde. Det er en stærk og spændende konstellation, vi sætter i verden, og vi ser frem til at udvikle samarbejdet i den nye ejerkreds. Alle selskaberne har samme behov, ønsker og muligheder, og når vi rykker sammen, kan vi skabe større kompetencer og en højere grad af professionalisme inden for udvalgte områder og ydelser, end hvad selskabernes størrelse egentlig berettiger til, siger direktør Sara Funch fra Favrskov Forsyning.

Afløser Shared

De primære ydelser i Forsyningsservice er udbud, indkøb og contract management. Derudover leverer selskabet ydelser og rådgivning inden for juridisk rådgivning, håndtering af persondata og arbejdsmiljø.

Med samarbejdet får de otte forsyningsselskaber adgang til eksperter, de ellers ikke har volumen til at tilknytte. Derudover får de mulighed for at effektivisere gennem stordriftsfordele og lære af hinanden gennem sparring.

Forsyningsservice er en fortsættelse af det allerede eksisterende selskab Shared, der blev etableret i 2014. Fra den 31. august træder Aarhus Vand, i fuld forståelse hos de øvrige ejere, ud af serviceselskabet som en konsekvens af en ny forretningsstrategi.

ka