Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Jens Kaptain skal være chefkonsulent hos Lundgaard

Den 1. juni 2011 starter den til den tid forhenværende kommunaldirektør hos Lundgaard Konsulenterne - efter 12 år som kommunaldirektør i henholdsvis Haderslev og Skanderborg kommuner
17. MAR 2011 8.32

SKANDERBORG: Jens Kaptain tager sin længe bebudede afsked med Skanderborg Kommune den 31. maj 2011 - en måned efter, at den nye kommunaldirektør Lisbeth Binderup er tiltrådt.

Mens Skanderborg Kommune har hentet den nye kommunaldirektør efter mange års virke i Lundgaard Konsulenterne - har konsulentfirmaet handlet hurtigt og aftalt det fremtidige samarbejde med den mangeårige kendte direktørprofil, der om nogen har tegnet 'Skanderborg Modellen' - den særlige model, som Skanderborg Kommune er bygget op efter.

- Vi glæder os i den grad til at inddrage Jens Kaptains menneskelige og ledelsesmæssige format i det konsulentteam, vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere - ikke mindst hos kommunerne, siger direktør Lars Lundgaard.

Jens Kaptain har tidligere i en årrække arbejdet som socialdirektør, været medforfatter til flere ledelsesbøger og deltaget i en lang række nationale analyser og udviklingsprojekter inden for det kommunale område.

Jens Kaptain, der fylder 60 år den 3. april 2011, får bl.a. arbejdsområderne politisk og ledelsesmæssig/organisatorisk udvikling, direktør- og chefansættelser og generel udvikling i kommunerne og den offentlige sektor.

- Jeg er et stærkt holdningsmenneske - værdier betyder meget - og det gælder også hos mine nye kolleger i Lundgaard Konsulenterne, der står meget stærkt hos kommunerne. Jeg vil glæde mig til - i en mere fri konsulentrolle - at kunne bruge min ballast til at være med til at påvirke kommunernes udvikling, siger Jens Kaptain om sit fremtidige job.

mou