Jens Kaptain skal være chefkonsulent hos Lundgaard

Jens Kaptain skal være chefkonsulent hos Lundgaard

Den 1. juni 2011 starter den til den tid forhenværende kommunaldirektør hos Lundgaard Konsulenterne - efter 12 år som kommunaldirektør i henholdsvis Haderslev og Skanderborg kommuner
17. MAR 2011 8.32

SKANDERBORG: Jens Kaptain tager sin længe bebudede afsked med Skanderborg Kommune den 31. maj 2011 - en måned efter, at den nye kommunaldirektør Lisbeth Binderup er tiltrådt.

Mens Skanderborg Kommune har hentet den nye kommunaldirektør efter mange års virke i Lundgaard Konsulenterne - har konsulentfirmaet handlet hurtigt og aftalt det fremtidige samarbejde med den mangeårige kendte direktørprofil, der om nogen har tegnet 'Skanderborg Modellen' - den særlige model, som Skanderborg Kommune er bygget op efter.

- Vi glæder os i den grad til at inddrage Jens Kaptains menneskelige og ledelsesmæssige format i det konsulentteam, vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere - ikke mindst hos kommunerne, siger direktør Lars Lundgaard.

Jens Kaptain har tidligere i en årrække arbejdet som socialdirektør, været medforfatter til flere ledelsesbøger og deltaget i en lang række nationale analyser og udviklingsprojekter inden for det kommunale område.

Jens Kaptain, der fylder 60 år den 3. april 2011, får bl.a. arbejdsområderne politisk og ledelsesmæssig/organisatorisk udvikling, direktør- og chefansættelser og generel udvikling i kommunerne og den offentlige sektor.

- Jeg er et stærkt holdningsmenneske - værdier betyder meget - og det gælder også hos mine nye kolleger i Lundgaard Konsulenterne, der står meget stærkt hos kommunerne. Jeg vil glæde mig til - i en mere fri konsulentrolle - at kunne bruge min ballast til at være med til at påvirke kommunernes udvikling, siger Jens Kaptain om sit fremtidige job.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev