Ishøj har fundet chef til sit kommende jobcenter

KORT NYT2. JUL 2021 7.15

ISHØJ: 54-årige Jørgen Dan Pedersen bliver centerchef for Ishøjs beskæftigelsesindsats, når den administrative skilsmisse mellem Ishøj og Vallensbæk træder i kraft fra nytår. Det oplyser kommunen. Samarbejdet mellem de to kommuner har betydet, at beskæftigelsesindsatsen blev varetaget af jobcentret i Vallensbæk, men nu får Ishøj sit eget.

- Og det glæder vi os rigtig meget til. Vallensbæk Jobcenter har leveret en flot indsats igennem en årrække, og mange af jobcentrets dygtige medarbejdere flytter med til Ishøj. Med hjemtagelsen får vi nu mulighed for at arbejde mere tværfagligt og bringe flere af de faglige kompetencer i vores kommune i spil. Det vil være til gavn for både vores borgere og det lokale erhvervsliv, siger Kåre Svarre Jakobsen, kommunaldirektør i Ishøj.

Jørgen Dan Pedersen er i øjeblikket afsnitsleder i Jobcenter Roskilde og har tidligere arbejdet som bl.a. direktør i AOF Job og Dansk og i UU Center Nordvestsjælland. Han er desuden tidligere byrådsmedlem i Holbæk 2002-2008 for Socialdemokratiet.

ak