DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Ikke et Løkke-parti, men et politisk netværk. Indtil videre

Tidligere V-formand og statsminister Lars Løkke Rasmussen stifter partilignende netværk.
8. JAN 2021 11.54

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen starter nu i sit eget navn et nyt politisk netværk, der muligvis kan blive til et parti. Det fremgår af hjemmesiden larsloekke.dk.

"Danmark har mange partier, og man skal ikke lave et nyt, hvis det ikke føles rigtigt helt ind i marven. Men måske er der basis for et nyt mødested. Unge ville nok kalde det en bevægelse. Jeg foretrækker at kalde det et mødested", skriver Lars Løkke Rasmussen på hjemmesiden.

Den tidligere V-formand meldte sig ud af sit daværende parti nytårsdag i den erklærede hensigt at sætte sig selv fri af tidligere bindinger. Der har efterfølgende været spekuleret i, om han ville starte et nyt parti, og det vil han altså ikke. I hvert fald ikke lige nu, men det "forpligtende netværk", han vil skabe, vil i givet fald være et brugbart afsæt til en partidannelse.

"Gennem mine mange år i politik er jeg blevet præsenteret for utallige regneark, der skulle kunne fortælle mig, hvordan danskerne er, hvad de mener - og hvad de går op i. Men intet har gjort mig klogere, end at høre fra folk jeg har mødt i den virkelige verden", skriver Lars Løkke Rasmussen i sin invitation til at deltage i netværket.

"Måske bliver det 'bare' som en velkommen inspiration og aktiv støtte for mig i mit virke som folketingspolitiker – måske bliver det noget meget større", skriver han.

Ritzau / mk