Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Haderslev henter topchef i nabokommunen

Stabsdirektør i Aabenraa, Willy Feddersen, skal efterfølge Henrik Græsdal som kommunaldirektør i Haderslev
25. APR 2012 11.00

HADERSLEV: Haderslev Byråd besluttede i aftes at ansætte Willy Feddersen som den nye kommunaldirektør. Willy Feddersen er 49 år og født og opvokset på Tønder-egnen. Han er kandidat fra Statskundskab i Århus i 1989. Siden har han taget diverse lederuddannelser, senest Kursus i offentlig ledelse (KIOL) i 2010.

Willy Feddersen har været offentlig leder siden 1993, hvor han blev afdelingsleder i Social- og Sundhedsforvaltningen i Haderslev Kommune. Han kom fra en stilling som budgetmedarbejder i Bjerringbro Kommune. I 2000 udviklings- og kulturchef og i 2007 erhvervs- og kulturdirektør. I 2009 blev han udpeget som stabsdirektør.

I 2011 tiltrådte han stillingen som direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune.

- Haderslev Kommune glæder sig til at tage i mod Willy Feddersen som vores nye kommunaldirektør. I kraft af sin tidligere ansættelse ved Haderslev Kommune har vi et indgående kendskab til Willy Feddersens faglige og menneskelige egenskaber, og vi har derfor store forventninger til hans fremtidige bidrag til at lede og udvikle vores organisation, siger borgmester Jens Christian Gjesing (S).

Willy Feddersen tiltræder stillingen som kommunaldirektør 1. juni 2012. Der var 18 ansøgere til stillingen.

I sin fritid er Willy Feddersen en særdeles aktiv motionist. Han løber halvmaraton, spiller fodbold, hygger sig med golf og kajak. Til sommer har han planer om at springe ud som bjergbestiger på Europas højeste bjerg, Elbrus i Vestkaukasus.

Feddersen afløser Henrik Græsdal, der blot nåede et kvartal på posten.

ka