Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Gratis webinarer vil inspirere til mere bevægelse i skolen

Idrætsmødet og Dansk Skoleidræt tilbyder i fællesskab gode råd til bevægelse med afstand.

Fra på onsdag 6. april præsenterer Dansk Skoleidræt og Idrætsmødet i fællesskab webinarer, som skal inspirere landets lærere og pædagoger til at få bevægelse ind i den anderledes skoledag.

- Vi ved, at langt de fleste lærere og pædagoger har fået udfordringer i dagligdagen med undervisningen og de gældende restriktioner. Vi vil gerne inspirere og give gode råd, så skoledagen bliver endnu bedre for eleverne og lettere at få organiseret for underviserne, fortæller Morten Arvidsson, koordinator på Idrætsmødet, som måtte aflyse årets møde i juni og nu i stedet arbejder med at videndele online. 

Webinarerne kan følges live på både Idrætsmødets og Dansk Skoleidræts facebooksider, og de bliver efterfølgende gjort tilgængelige på begge parters hjemmesider. Det første finder sted onsdag kl. 14.30.  

Idrætsmødet er idrættens årlige nationale folkemøde og arrangeres af Aalborg Kommune i samarbejde med de største danske idrætsorganisationer. I 2019 deltog over 20.000 fordelt over mødets fire dage i Aalborg. Det vender tilbage i fysisk form 2.-6. juni 2021.

Dansk Skoleidræt er en landsdækkende, non-profit idrætsorganisation, der arbejder for at fremme bevægelse i skolen. Siden 1946 har Dansk Skoleidræt sat idræt på skolens dagsorden, og organisationen tæller små 1.200 medlemsskoler med tæt på 500.000 elever.

ak