Fredericias kommunikationschef siger farvel

FREDERICIA: Efter snart halvandet år som kommunikationschef i Fredericia Kommune har Mie Spuur Simonsen indgået en fratrædelsesaftale, oplyser hun på LinkedIn. Hun tiltrådte stort set samtidig med, at daværende borgmester Jacob Bjerregaards (S) boligsag kom frem, og siden har det været en hæsblæsende tid med skift af både borgmester, kommunaldirektør samt flere andre direktører og chefer. 

"Tiden er rigtig for mig nu. Som leder skal man også kunne balancere sit eget arbejdsliv og bedrive god livsledelse. Nu følger en kærkommen pause med ro til at fokusere på mig selv og familien, inden jeg træffer en beslutning om næste kapitel i mit arbejdsliv," skriver hun og tilføjer som hilsen til sine nu tidligere lederkolleger: "Uanset snestormens styrke er I de sejeste pingviner på isflagen".

I forvejen har kommunen også en ledig stilling som presseansvarlig, skriver Fredericia Dagblad, og ifølge stabschef Nicolai Gjødsbøl Arvedsen vil man nu overveje, hvordan en færdig løsning på området skal se ud.

ak