DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Fredericia ansætter to nye direktører
Foto: Fredericia Kommune og Claus Fisker

Fredericia ansætter to nye direktører

1. marts træder to nye direktører ind på direktionsgangen i Fredericia som led i en strategisk styrkelse. Den ene er et kendt ansigt, den anden ny.
4. FEB 2020 11.07

FREDERICIA: Forligspartierne bag budget 2020 ønsker at styrke den strategiske ledelse i Fredericia Kommune. Derfor blev der inden jul slået to nye stillinger op som koncerndirektører, og de er nu besat, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Som ny direktør for Børn- og Ungeområdet faldt valget på 52-årige Peter Mikael Andreasen, der kommer fra en stilling som børne- og familiedirektør i Jammerbugt.

- Med Peter Mikael får vi en kompetent og initiativrig leder med stor ledelseserfaring fra politisk styrede organisationer. Han besidder de kompetencer, ambitioner, gejst og handlekraft der skal til for, at vi kan komme i mål med vores målsætninger på Børn- og Ungeområdet, siger borgmester Jacob Bjerregaard (S).

Som direktør i Jammerbugt har Peter Mikael Andreasen haft ansvaret for Børne- og Familieforvaltningen.

Kendt ansigt som direktør for voksen- og ældreområdet
Som direktør for voksen- og ældreområdet har Fredericia Kommune valgt et kendt ansigt. Her er valget faldet på 45-årige Yelva Bjørnholdt Jensen, der i dag er koncernchef for social- og beskæftigelsesområdet.

- Vi har lært Yelva at kende som en meget kompetent leder, der kan sikre fremdrift og udvikling, og jeg er sikker på, at hun vil kunne sikre den fortsatte udvikling af den værdiskabende og ressourceorienterede tilgang til borgere, som vi er kendt for her i Fredericia, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

Begge direktører tiltræder 1. marts, og de skal sammen med kommunaldirektøren stå for den strategiske ledelse af kommunen.

MG