Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Nu er det officielle trykte program for Folkemødet 2012 på Bornholm 14.-17. juni klar. Foto: Avisen Kommunen

Folkemødeprogram tredobler

FOLKEMØDE I alt 717 seminarer, foredrag, debatter, prisoverrækkelser og andre events klar til deltagerne på Bornholm. Nu kan Folkemødeavisen læses på www.folkemodeavisen.dk
30. MAJ 2012 11.35

BORNHOLM: Det officielle trykte program for Folkemødet 2012 på Bornholm 14.-17. juni er nu klar. Med i alt 717 seminarer, foredrag, debatter, prisoverrækkelser og andre events er programmet næsten tre gange større end i 2011, da politik-festvalen blev holdt for første gang.

Folkemødets program byder på stor variation i både valg af form og emner til de mange events: DR's højtprofilerede vært Clement Kjersgaard byder velkommen til en særudgave af Clement Søndag, Scleroseforeningen inviterer Folkemødets gæster på debat og hyggelig sejltur langs kysten med Rønne-galeasen Mester, Europabevægelsen stiller transportministeren til regnskab for EU's 2020-strategi og tidligere landstræner Richard Møller Nielsen drøfter forskelle mellem fodbold og politik med Lykke Friis. Og meget meget andet.

Det trykte program, der er den dominerende del af den officielle Folkemødeavis, bliver i disse dage husstandsomdelt på Bornholm. Avisen indeholder også en oversigt over de i alt 160 udstillingstelte, som bliver stillet op i festivalområdet. I fjor var der 30 telte.

bi

Folkemødeavisen er udgivet i samarbejde med avisen Kommunen og kan læses på www.folkemodeavisen.dk. Programmet for Folkemødet 2012 kan også findes på www.folkemødet.dk.