Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

De første 91 arrangører klar til Folkemødet

Folkemødet har også i år et mediepartnerskab med avisen Kommunen, der udgiver den officielle Folkemøde-avis
2. FEB 2012 14.38

BORNHOLM: Der er allerede 91 arrangører, der har booket mødelokaler, teltpladser, kajpladser og lignende til Folkemødet 14.-17. juni i Allinge, lyder det fra sekretariatet.

Til sammenligning blev Folkemødet 2011 til ved hjælp af 72 arrangører.

Sidste år inviterede Bornholms Tidende 'folket' til Speaker's Corner på Folkemødet i Allinge. Det gør de igen i år - nu med Dansk Folkeoplysnings Samråd som medarrangør..

Programmet på www får i løbet af foråret en ansigtsløftning. Det betyder bl.a., at det bliver nemmere at bruge funktionen 'Mit program'  - som en dagskalender, som man kender det fra fx Outlook. Det bliver også muligt at eksportere 'Mit program' til smart phones i iCal format. Derudover kommer der en masse småjusteringer, der skal gøre brugeroplevelsen bedre.

Folkemødet har også i år et mediepartnerskab med avisen Kommunen, der udgiver den officielle Folkemøde-avis. Det betyder, at programmet også i år vil udkomme i en avis, der husstandsomdeles på Bornholm og sendes til Kommunens abonnenter.

Programavisen vil også kunne findes på færgen, i Bornholms og Københavns Lufthavn og andre centrale placeringer på Bornholm og i København. Derudover vil den selvfølgelig blive uddelt på selve Folkemødet.

Ønsker du at annoncere i programavisen, kan du henvende dig til Jørgen Scheel tlf. 23 92 44 01 eller Laila Mørk Lildballe tlf. 33 34 60 60. Programmet kan altid ses på www.folkemoedet.dk