De første 91 arrangører klar til Folkemødet

De første 91 arrangører klar til Folkemødet

Folkemødet har også i år et mediepartnerskab med avisen Kommunen, der udgiver den officielle Folkemøde-avis
2. FEB 2012 14.38

BORNHOLM: Der er allerede 91 arrangører, der har booket mødelokaler, teltpladser, kajpladser og lignende til Folkemødet 14.-17. juni i Allinge, lyder det fra sekretariatet.

Til sammenligning blev Folkemødet 2011 til ved hjælp af 72 arrangører.

Sidste år inviterede Bornholms Tidende 'folket' til Speaker's Corner på Folkemødet i Allinge. Det gør de igen i år - nu med Dansk Folkeoplysnings Samråd som medarrangør..

Programmet på www får i løbet af foråret en ansigtsløftning. Det betyder bl.a., at det bliver nemmere at bruge funktionen 'Mit program'  - som en dagskalender, som man kender det fra fx Outlook. Det bliver også muligt at eksportere 'Mit program' til smart phones i iCal format. Derudover kommer der en masse småjusteringer, der skal gøre brugeroplevelsen bedre.

Folkemødet har også i år et mediepartnerskab med avisen Kommunen, der udgiver den officielle Folkemøde-avis. Det betyder, at programmet også i år vil udkomme i en avis, der husstandsomdeles på Bornholm og sendes til Kommunens abonnenter.

Programavisen vil også kunne findes på færgen, i Bornholms og Københavns Lufthavn og andre centrale placeringer på Bornholm og i København. Derudover vil den selvfølgelig blive uddelt på selve Folkemødet.

Ønsker du at annoncere i programavisen, kan du henvende dig til Jørgen Scheel tlf. 23 92 44 01 eller Laila Mørk Lildballe tlf. 33 34 60 60. Programmet kan altid ses på www.folkemoedet.dk

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev