Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

ffUK-formand holder efter fire år

Formanden for Foreningen for Udviklingskonsulenter, ffUK, Malene Kjær-Jepsen, Kolding, takker af efter at have været med i foreningen siden starten
17. MAJ 2011 10.59

- Jeg var med til at stifte ffUK for seks år siden og har været formand i de seneste fire år, og der er ingen tvivl om, at ffUK har en stor plads i mit hjerte – både professionelt og personligt. Men jeg føler, jeg har opnået så meget af det, jeg ville, da jeg sagde ja tak til at tage over som formand, og nu vil jeg lade stafetten gå videre, siger Malene Kjær-Jepsen. 

- Eksternt har vi formået at skabe synlighed om ffUK i den offentlige debat om kommunal udvikling. Det har vi gjort ved at lancere 'Trendens' – en årligt tilbagevendende analyse, der sætter spot på det kommende års kommunale udfordringer. Trendens udkommer for tredje år i træk i år. I foråret udvidede vi konceptet ved at afholde konferencen 'Trendens Dating'.

Her samledes kommunale udviklingskonsulenter og aktører fra private virksomheder for at diskutere perspektiver og muligheder inden for kommunal udvikling med afsæt i de områder, der blev afdækket i årets udgave af 'Trendens'. Det interne fokus handler om foreningens opgave med at styrke vores medlemmer, udviklingskonsulenterne, i rollen som interne konsulenter i kommunerne. Her er vi lykkedes med at skabe KonsulentVærket, et samarbejde med COK, Ankerhus og andre gode kræfter, der giver kompetenceudvikling og certificering til udviklingskonsulenter i kommuner. 

ka