Faxe-politiker forlader S-gruppe med kras kritik
Det blev til seks måneder i S-gruppen i Faxe for Randi Onsberg Johansson.
Foto: Socialdemokratiet.

Faxe-politiker forlader S-gruppe med kras kritik

Randi Onsberg Johansson beskriver betændt samarbejde, voksenmobning og manipulation

FAXE: Drama, konkurrence og konflikt er blandt de mildeste udtryk, den nu forhenværende S-politiker i Faxe Randi Onsberg Johansson bruger om  tilstanden i det socialdemokratiske miljø i Faxe.

Hun begyndte i byrådet i denne periode, men forlader nu S med en længere salut på Facebook, hvor hun blandt andet beskriver, hvordan hun er blevet kaldt unormal, en afviger, et socialt tilfælde, en umoden krudttønde.

Gamle konflikter mellem partiforeningerne, sociale udelukkelser af folk, der havde "valgt side" i konflikter er blandt de usunde fænomener, hun beskriver - ligesom mistro, hun er blevet mødt med, når hun har ønsket at få en sag oplyst.

Til TV2 Øst siger Randi Onsberg Johansson, at når hun kritiserer gruppeledelsen for det dårlige arbedsmiljø, så "er det klart, at pilen peger på gruppeformand Camilla Meyer (S). Ingen tvivl om det". 

Camilla Meyer (S) afviser kritikken: "Jeg ønsker ikke at gå ned i detaljer. Jeg er ærgerlig over hendes beslutning, men jeg respekterer den".

Også op til KV21 var Camilla Meyer udsat for skarp kritik - for bl.a. at have gjort jobbet som spidskandidat umuligt for Christina Birkemose. Også dengang lød anklagerne på en hård tone i byrådsgruppen om voksenmobning. Birkemose var først spids efter at have slået Meyer i en kampafstemning, men blev vraget efter halvandet år. Siden blev Meyer spids i andet forsøg.

Av! Hvor gør det ondt helt inde i hjertet! ???? ???? Jeg har et helt grundlæggende princip som har fulgt mig hele livet – jeg...

Posted by Randi Onsberg Johansson on Wednesday, June 8, 2022