Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Erik Mollerup fylder 50

Mangeårig udvalgsformand i Rudersdal runder et hjørne
KORT NYT2. MAJ 2011 8.59

Erik Mollerup fylder 50 år

RUDERSDAL: Erik Mollerup, formand for Byplanudvalget og medlem af Økonomiudvalget i Rudersdal Kommune samt Senior Manager i DONG Energy IT, fylder 50 år den 6. maj, oplyser kommunen.

Erik Mollerup har været medlem af kommunalbestyrelsen siden 1998, først i Søllerød og nu i Rudersdal Kommune. Han har tidligere blandt andet beklædt posten som mangeårig formand for Kultur- og Fritidsudvalget og været 1. viceborgmester.

Han er desuden medlem af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, næstformand i Handicaprådet, formand for ungdomsboligerne Skovlyporten, medlem af Holte Fjernvarmes bestyrelse og tilknyttet Vedbæk Skoles skolebestyrelse og centerråd.

Erik Mollerup er uddannet ingeniør og engagementet i forhold til det frivillige idébestemte foreningsarbejde har altid ligget ham på sinde og bl.a. ført til opgaver som først næstformand og siden generalsekretær for KFUM-Spejderne i Danmark og næstformand i Dansk Ungdoms Fællesråd til nu, hvor han er formand for Kirkefondet.

Dialogen, samarbejdet og respekten for ildsjæle har altid været en bæ-rende del af det engagement, der er kendetegnende for hans indsats. Selv i en travl hverdag prioriteres familien, ægtefællen Lise Mollerup og to voksne børn.