Ledelsesmæssigt tomrum:
Erhvervschefen i Nyborg har sagt op

Erhvervschefens opsigelse kommer samtidig med at kommunens kommunaldirektør har måtte sygemelde sig igen med stress.
18. MAJ 2022 9.36

NYBORG: Samme dag som kommunaldirektør Lars Svenningsen mandag måtte stress-sygemelde sig for anden gang, indgav Nyborg Kommunes erhvervs- og udviklingschef Babak Djarahi sin opsigelse med virkning fra udgangen af juni, skriver Fyens Stiftstidende.

Babak Djarahi har fundet det svært at begå sig i, hvad han i følge avisen betegner som et ledelsesmæssigt tomrum med en sygemeldt kommunaldirektør og en teknisk chef, der var blevet fyret op grund af grænseoverskridende adfærd ved en julefrokost. Og så er er han stærkt forundret over at være udpeget til konstitueret chef for hele det tekniske område, for derefter at blive frataget titlen igen efter 14 dage.

- Det har selvfølgelig spillet ind på min beslutning om at stoppe, men det er ikke hele forklaringen, siger Babak Djarahi, der valgte at vente med at aflevere sin afskedigelse, indtil der var fundet en ny direktør på området.

- Det er der nu, og derfor er det et godt tidspunkt for mig at stoppe, så den nye direktør har mulighed for at sætte sit eget hold, siger han til avisen.

Den 1. maj tiltrådte Torben Kelm Danielsen som ny direktør. Han udgør sammen med direktørerne Marianne Stentebjerg og Anders M. Sørensen kommunens aktuelle direktion, og den vil i følge avisens oplysninger onsdag tage stilling til, om den sygemeldte kommunaldirektørs opgaver skal fordeles her, eller om den vil anbefale, at der udpeges en midlertidigt kommunaldirektør.

cwa