Erhvervschef fyret for tredje gang

KORT NYT3. JAN 2020 13.00

MORSØ: Per Søndergaard, der i ugen før jul blev hjemsendt med en fyreseddel fra Morsø Erhvervsråd, har ikke haft en heldig hånd med sine seneste tre ansættelser som erhvervsdirektør, skriver Nordjyske.

Den 60-årige morsfødte randrusianer blev i 2012 afskediget som direktør for Randers Erhvervs- og Udviklingsråd med den begrundelse, at bestyrelsen ønskede en anden type på posten. Herefter gik turen til Nordvestjysk Erhvervsråd, hvor Per Søndergaard i 2013 fik til opgave at puste liv i et erhvervssamarbejde mellem Holstebro, Lemvig og Struer kommuner. Det lykkedes ikke. I december 2014 valgte bestyrelsen at fritstille sin direktør, og året efter blev rådet nedlagt.

Denne umiddelbare fortid fik ikke Morsø Erhvervsråd til at ryste på hånden, da det fra marts 2016 ansatte Per Søndergaard som erhvervsdirektør. Nu er han ifølge en pressemeddelelse fratrådt, ligesom formanden siden 2000, Jesper Overgaard, har valgt at trække sig helt ud af bestyrelsen, hvis seks resterende medlemmer havde erklæret mistillid til både formand og direktør. Ifølge den udsendte pressemeddelelse havde formanden og direktøren sammen foretaget en række økonomiske dispositioner, som bestyrelsen ikke var blevet orienteret om.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt