DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Entreprenør valgt til nyt diabetescenter og lægeuddannelse

KORT NYT14. JUL 2021 11.10

SJÆLLAND: Endnu en entreprenør er valgt til at stå for byggeriet af en udvidelse af Sjællands Universitetshospital i Køge. Det er C.C. Contractor A/S, der er valgt som totalentreprenør. Byggeriet skal rumme Steno Diabetes Center Sjælland og Region Sjællands nuværende medicinuddannelse. Det skriver regionen.

Det nye byggeri kommer til at være på ca. 4.500 m² fordelt på fem etager med direkte forbindelse til de nuværende bygninger. Diabetescentret kommer til at råde over to etager, mens medicinuddannelsen har de resterende tre og skal fungere i sammenhæng med de øvrige uddannelses- og forskningsaktiviteter.

I forbindelse med det nye sted for lægeuddannelsen, har Region Sjælland indgået et samarbejde med Københavns Universitet om et særligt spor for kandidatstuderende i medicin. Derudover er der indgået en aftale med Novo Nordisk Fonden, der har doneret midler til byggeriet og Steno Diabetes Center Sjællands forsknings- og udviklingsrelaterede diabetesindsats. Byggeriet forventes at stå færdigt ultimo 2023.

mh