Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Sket i ugen:
En vraget borgmester, nye direktører og stabile coronatal

SKET I UGEN Landets næstlængst siddende borgmester, Ole Bjørstorp (S), må nok se sig som forhenværende efter KV21, da S pegede på Merete Amdisen som spids. Og så er der snart nye ansigter på direktører i Syddjurs og Odense.
28. NOV 2020 8.36

Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp (S) måtte se sig slået, da hans parti pegede på Merete Amdisen som spids til KV21. I den S-dominerede kommune er hun derfor et godt bud på en kommende borgmester. Højst usædvanligt har Bjørstorp, der har næsthøjeste anciennitet blandt alle siddende borgmestre, luftet i flere medier, at han ovenpå nederlaget overvejer at skifte parti. 

I Billund var der i Venstre 52 pct. opbakning til Stephanie Storbank, så her blev Ib Kristensens afløser fundet i første runde. Følg alle de seneste udpegninger af spidskandidater på KV21.

Og se flere navnenyheder og partihop - blandt andet på grund af fravalg som spidskandidat - under vores navneside.

Når vi nærmer os et månedsskift, følger der også nyansættelser med. Bl.a. har Syddjurs sat navn på sin nye kommunaldirektør, og Odense fastansætter konstitueret by- og kulturdirektør

Coronasmitten har ligget på et stabilt niveau de seneste par uger på 1.000-1.350 smittede pr. dag. Desværre kniber det med at holde smitten ude fra plejehjemmene - 81 plejehjemsbeboere blev testet positiv sidste uge.