dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Ny by- og kulturdirektør er flittig som bare pokker
Morten Møller Iversen er uddannet cand.scient.pol. fra Syddansk Universitet, er gift og har to børn.
Foto: Odense Kommune

Ny by- og kulturdirektør er "flittig som bare pokker"

Konstitueret direktør i Odense er nu fastansat i jobbet.

ODENSE: Før sommerferien blev Morten Møller Iversen konstitueret som direktør i By- og Kulturforvaltningen, da den hidtidige direktør Anne Velling blev kommunaldirektør i Mariagerfjord, og nu har byrådet valgt at ansætte ham permanent i jobbet, oplyser kommunen.

Han er 41 år og har i alt været ansat i kommunen i 12 år, blandt andet som kontorchef for politisk-økonomisk stab i borgmesterforvaltningen, stabschef i by- og kulturforvaltningen samt afdelingsleder for byudvikling og økonomi. Tidligere har han arbejdet hos Servicestyrelsen og BDO Consulting.

Hans allerførste job i kommunen var som studentermedhjælper fra december 2003, fortæller han til Fyens Stiftstidende

Borgmester Peter Rahbæk Juel (S) glæder sig over ansættelsen.

- Morten har de helt rette kompetencer, besidder en regulær ildhu og er flittig som bare pokker. Han bliver et vigtigt aktiv for den fortsatte udvikling af Odense, og jeg er tilfreds med, at vi med fuldstændig ro i maven kan give et af vores egne talenter denne chance, siger han.

Store opgaver venter

Ifølge by- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt (V) får den nye direktør et stort ansvar for at få renoveret kommunens bygninger, så børn, unge og ældre har ordentlige lokaler, at få sat turbo på den grønne omstilling, at sikre et levende og rigt kultur- og fritidsliv efter covid-19 og at forbedre rammerne for kommunens virksomheder.

Selv siger Morten Møller Iversen, at han går ind til opgaven med stor ydmyghed.

- Det er en fantastisk forvaltning, som spænder bredt, og hvor blandt andet biologer, rengøringsassistenter, byplanlæggere, bibliotekarer, ingeniører og byggesagsbehandlere hver dag arbejder for at skabe det bedste fundament for vores velfærd og det bedste udgangspunkt for vores virksomheder, siger han.

ak