Dragør henter direktør i Miljøstyrelsen som et frisk pust
Foto: Miljøstyrelsen

Dragør henter direktør i Miljøstyrelsen som 'et frisk pust'

En måned efter ny kommunaldirektør gør Mads Leth-Petersen direktionen fuldtallig med 'en anderledes baggrund end kommunal', siger borgmester Eik Dahl Bidstrup (V).
6. JAN 2020 13.39

DRAGØR: Dragør Kommune har ansat Mads Leth-Petersen som ny direktør. Han starter 1. februar, en måned efter den ligeledes nyansatte kommunaldirektør Henrik Harder, hvorefter kommunens direktion nu er fuldtallig.

Mads Leth-Petersen er oprindelig uddannet agronom (cand.agro.) og har desuden gennemført statens kursus i ledelsesudvikling for ledere med direktionsansvar og over en årrække fulgt et internationalt forløb for topledere med fokus på forretnings- og organisationsudvikling. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Miljøstyrelsen og har tidligere været ansat i Naturstyrelsen og Miljøministeriets departement.

Mads Leth-Petersen kommer med 13 års ledelseserfaring, heraf de seneste syv år på direktionsniveau. Borgmester Eik Dahl Bidstrup (V) kalder det desuden 'et frisk pust' at den nye direktør har 'en anderledes baggrund end kommunal'.

Den nye direktør er 51 år og bor privat i Hillerød.

mk

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt