Erfaren leder bliver ny kommunaldirektør i Dragør
Foto: Dragør Kommune

Erfaren leder bliver ny kommunaldirektør i Dragør

Henrik Harder har 15 års ledererfaring fra fem forskellige kommuner - nu skal han stå i spidsen for administrationen i Dragør.
25. NOV 2019 13.02

DRAGØR: Dragør Kommune skal have ny kommunaldirektør og valget er faldet på Henrik Harder med en lang og bred kommunal erfaring. Henrik Harder tiltræder stillingen 1. januar.

Gennem sin hidtidige karriere har Henrik Harder opnået erfaring fra fem forskellige kommuner på Sjælland. De seneste syv år har han været direktør i henholdsvis Ringsted og senest Greve Kommune. I den tid har han haft berøring med og strategisk ansvar for alle kommunale fagområder og den politiske betjening.

I alt har Henrik Harder 15 års ledelseserfaring fra både institutions- og forvaltningsniveau. Han har blandt andet været skoleleder på to forskellige skoler i Gribskov Kommune og forvaltningschef på skole- og dagtilbudsområdet i Ringsted Kommune.

Henrik Harder er oprindelig uddannet lærer, har en diplomuddannelse i ledelse med særlig fokus på innovation og senest en master i offentlig ledelse.

- Henrik har en lang og usædvanligt bred ledelseserfaring. Jeg er sikker på, at han vil kunne skabe resultater i Dragør Kommune, og at vi kan få gavn af hans indsigt og kompetencer på flere sektorområder, siger borgmester Eik Dahl Bidstrup (V).

Henrik Harder er 49 år, gift og har to børn. Familien bor i Farum.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt