Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Jonatan Schloss skifter fra sin stilling som direktør i PLO til direktør for Komponent.
Foto: Joachim Rode, Ritzau Scanpix

Direktør for Komponent udpeget

Jonatan Schloss bliver direktør for det nyoprettede udviklingscenter Komponent.
27. FEB 2021 8.45

51-årige Jonatan Schloss kommer til at sidde i direktørstolen, når KL's nye udviklingscenter Komponent åbner til april. Jonatan Schloss kommer fra en stilling som direktør i Praktiserende Lægers Organisation (PLO) og har tidligere været hospitalsdirektør på Frederiksberg Hospital, direktør i Falck samt i Skat og kontorchef i KL. 

- For mig er det en unik chance for at være med til at udvikle ledelse og kompetenceudvikling i kommunerne og på de store velfærdsområder. God ledelse og kompetente medarbejdere er jo oplagt en af nøglerne til at håndtere de mange dilemmaer og det ressourcepres, som kommunerne oplever, siger Jonatan Schloss.

Komponent skal ifølge KL's administrerende direktør og formand for Komponents bestyrelse, Kristian Wendelboe, være omdrejningspunktet for ledelsesudvikling i kommunerne og skabe en rød tråd fra ledelsesopgaven til de efteruddannelsestilbud og kompetenceudvikling, som kommunerne har brug for.

- Med Jonatan Schloss får vi en stærk ledelsesmæssig og strategisk kompetence i spidsen til at starte den nye virksomhed op og tænke alle roller og kompetencer forfra, siger han.

eo