Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
- Styrelsen har en meget vigtig og spændende opgave, og jeg ser frem til at være med til at sætte retningen for, hvordan digitalisering kan bidrage til at udvikle, effektivisere og skabe sammenhæng på tværs af den offentlige sektor, siger Tanja Franck.
Foto: Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen henter direktør i København

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens direktør rykker til Digitaliseringsstyrelsen.
22. DEC 2020 12.05

Digitaliseringsstyrelsen henter Københavns direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Tanja Franck som sin nye direktør pr. 1. februar. Det oplyser styrelsen.

Hun har været adm. direktør i København siden 2018 og har inden da været direktør for Udlændingestyrelsen, departementsråd i Statsministeriet og afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet.

I sin tid i Statsministeriet var hun inde over Støjberg-sagen, hvor Tanja Franck blandt andet understregede, at det var vigtigt, at statsministeren fik at vide, at Støjberg gik længere, "end juraen kan holde til", i forbindelse med sagen om adskillelse af asylpar. 

Hun er 49 år og uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og bor i København. Hun tager over efter Rikke Hougaard Zeberg, der pr. 1. januar 2021 tiltræder som branchedirektør for DI Digital og den samlede digitaliseringsdagsorden i DI.

Digitaliseringsstyrelsen blev dannet i 2003 og ligger under Finansministeriet.

ibs