Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

DF vil redde nedrivningspuljen

Boligordfører Karina Adsbøl (DF) vil bede ministeren for by, bolig og landdistrikter sikre, at faldefærdige rønner bliver revet ned
28. NOV 2011 6.00

Af Carsten Terp

Dansk Folkeparti går til fornyet kamp for den nedlagte nedrivningspulje. Efter at tv-programmet 'Bag Facaden' viste, at den kontroversielle boligspekulant Låsby-Svendsen stadig lejer nedrivningstruede huse ud til fattige familier, vil boligordfører Karina Adsbøl (DF) nu rejse sagen om nedrivningspuljen overfor minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S).

Karina Adsbøl ønsker nedrivningspuljen genindført, så de mest faldefærdige huse i landdistrikterne igen kan blive nedrevet med statslig støtte.

- Det er trist, at regeringen har valgt at nedlægge den ellers meget succesfulde nedrivningspulje, der har været med til at sikre, at ca. 1200 ejendomme er blevet revet ned. Nedrivningspuljen gavner ellers livet på landet og sikrer, at de reelt ubeboelige huse ikke bliver udlejet til de mindst bemidlede og mest sårbare mennesker, siger Karina Adsbøl.

Hun vil bede ministeren redegøre for, hvordan han vil sikre, at de faldefærdige rønner ude i landdistrikterne igen bliver revet ned.

 

http://www.flickr.com/photos/[email protected]/4562314695/