Byrådsmøde i Jammerbugt med blot fem i byrådssalen

JAMMERBUGT: Kommunen tænker kreativt i forhold til møderestriktioner under coronakrisen, og til det kommende byrådsmøde i næste uge samles politikerne både fysisk og virtuelt. Fem mødes til byrådsmøde i salen, mens resten er med elektronisk, hvor også offentligheden kan følge med, skriver Nordjyske.

- Men vi vil gerne sende et godt signal i forhold til det med ikke at samles mere end ti personer. Så derfor har vi i Økonomiudvalget foreslået, at vi holder mødet med et begrænset antal deltagere, og det tænker jeg bestemt, at de andre medlemmer af byrådet er med på, fortæller borgmester Mogens Chr. Gade (V), der som vanligt bliver mødeleder, mens hvert af de øvrige partier/lister får én plads i salen. 

- De øvrige medlemmer af kommunalbestyrelsen kan sidde hjemme og følge med, og de kan komme med input på sms. Inputs, som vi så er forpligtet til at gennemføre - også hvis nogen vil have noget til afstemning. Så det er en nuance af demokrati, som vi synes lever op til, at alle kan være med, siger borgmesteren.

MG

Se flere stillinger
Nyhedsbrev