Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Aarhus forbedrer trivsel hos eleverne under nedlukning

Børn- og ungerådmand vil have input fra organisationer og eleverne selv og videndele med København.

AARHUS: Rådmand for Børn og Unge i Aarhus Thomas Medom (SF) starter en møderække, som skal give input til, hvordan eleverne kan få bedre trivsel og hjælpe skolerne med at få eleverne tilbage bedst muligt fagligt og socialt.

Her skal frivillige organisationer, børne- og ungebyrådet og forældreorganisationer komme med input, fortæller rådmanden.

- Selvom elever, lærere og forældre har ydet en kæmpe indsats for at gøre den virtuelle undervisning så nærværende og motiverende som overhovedet mulig, så lider rigtigt mange elever under, at de i en meget lang periode har haft en hverdag uden venner, klassefællesskab og fritidsaktiviteter. Disse elever føler sig ensomme og demotiverede. Derfor er der brug for, vi gør en ekstra indsats for at styrke elevernes trivsel, siger Thomas Medom.

Han skal videndele med Københavns Kommune og mødes med rådmandskollegerne i Kultur og Borgerservice samt Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus for at tænke trivslen på tværs af områderne. Udover rådmanden er alle medlemmer af Børn og Unge-udvalget inviteret til at deltage i møderækken.

ibs