dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Aabenraa ansætter velkendt ansigt som ny direktør
Det var et enigt indstillingsudvalg og Byråd som ansættelsesudvalg, der pegede på Ditte Lundgaard Jakobsen.
Foto: Aabenraa Kommune

Plan, teknik og miljø:
Aabenraa ansætter velkendt ansigt som ny direktør

Efter halvandet år i Tønder vender direktør tilbage til Aabenraa.
29. OKT 2020 11.25

AABENRAA: Efter halvandet år som direktør i Tønder vender Ditte Lundgaard Jakobsen tilbage til Aabenraa Kommune, hvor hun bliver direktør for plan, teknik og miljø. Det oplyser kommunen.

41-årige Ditte Lundgaard Jakobsen har siden sommeren 2019 været direktør for teknik og miljø i Tønder, men fra 1. december vender hun altså tilbage til Aabenraa, hvor hun inden Tønder også var ansat som chef for Byråds- og Direktionssekretariatet. Hun har en samlet erfaring på ti år i kommunen.

- Jeg glæder mig enormt til at vende tilbage til Aabenraa Kommune. Jeg ser frem til at være med til at realisere de visioner, der er for udvikling af kommunen. Jeg brænder for Aabenraa Kommune, og jeg synes, at kommunen bevæger sig i en meget spændende retning, som jeg gerne vil være med til at understøtte. Jeg glæder mig også til at videreudvikle på blandt andet samarbejdet med erhvervslivet i kommunen, siger Ditte Lundgaard Jakobsen.

Borgmester Thomas Andresen (V) er glad for at få en direktør, der kender kommunen.

- Ditte kender til de nære problemstillinger, og hun har erfaring i at kigge mod de langsigtede og mere udviklingsbaserede opgaver. Jeg glæder mig til igen at arbejde med Ditte om at skabe de bedste rammer for vores borgere, virksomheder og gæster og turister, siger borgmester Thomas Andresen.

Med ansættelsen bliver Aabenraas direktion fuldtallig. Hun bor i Aabenraa sammen med sin mand Asbjørn og parrets tre børn.

ibs