Dømt personalechef anker 'urimelig og meget hård dom'

KORT NYT3. JAN 2019 11.21

HVIDOVRE: Fængselsdommen over Hvidovre Kommunes tidligere personalechef Per Krog er anket til Østre Landsret, oplyser den dømte selv til Hvidovre Avis. Han kalder dommen på et år og ni måneders ubetinget fængsel for groft mandatsvig 'urimelig og meget hård'.

Den tidligere personalechef blev i december kendt skyldig af en enig domsmandsret, der ydermere udmålte en strengere straf, end anklageren havde krævet. Retten fandt, at der var tale om et groft forhold med skærpende omstændigheder, blandt andet ved at Per Krog i mange år har indtaget en ledende og meget betroet stilling, og ved at der var tale om en lang række forskelligartede misbrug til betydelige beløb og over en lang periode.

Uregelmæssighederne blev opdaget i forbindelse med, at Per Krog selv lagde an til at gå på pension. Overdragelsesforretningerne i den forbindelse bragte overtrædelser af kommunens regler for indkøb og personalegoder for dagen og førte til, at han i stedet for pensionering i god ro og orden blev tjenestefritaget og politianmeldt.

mk

 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt