Lemvig omorganiserer sig fra det nye år
Michael Vendelbo, Louise Agerbo og Kristian Hansen
Foto: Lemvig Kommune

Lemvig omorganiserer sig fra det nye år

Louise Agerbo bliver chef for direktionssekretariatet. Lemvig får også en kommunikations- og turistchef, handels- og eventchef og så udvides teknik og miljø
6. DEC 2018 13.55

LEMVIG: Fra det nye år oprettes nye stillinger i Lemvig Kommune og der skiftes ud på chefposten for direktionssekretariatet, fordi nuværende chef Lena Birch går på pension, oplyser kommunen.

Louise Agerbo overtager chefstillingen med 20 års erfaring fra forskellige stillinger i Lemvig Kommune, herunder senest som teamleder i økonomi og HR-afdelingen. Hun har også flere uddannelser inden for kommunal administration.

Samtidig får kommunens tidligere kommunikationschef og nuværende turistchef for Lemvig-Thyborøn Turistforening Kristian Hansen udvidet sine beføjelser og bliver kommunikations- og turistchef. Stillingerne bliver således lagt sammen med hensigten 'at tænke kommunikation, markedsføring og turismeindsatsen sammen', lyder det fra kommunen. Kristian Hansen er uddannet kandidat i statskundskab.

Kommunen fastansætter også Michael Vendelbo som handels- og eventchef. Han kommer fra en projektansættelse for handelsstandsforeningerne i Lemvig og Thyborøn og er uddannet eventmanager og har desuden en handels- og en lederuddannelse.

Sidst bliver bygningskonstruktør Lars Sandholm leder for afdelingen for kommunale ejendomme under Teknik og Miljø. Afdelingen udvides med opgaver om vedligeholdelse af kommunens administrationsbygninger, og rådhusets pedeller flyttes med.

eo

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt