Haderslev-direktør fratræder efter eget ønske

Direktør for Børn og Familieservice Jens Houmann fratræder med udgangen af marts i år - men fortsætter med at løse opgaver for ledelsen et års tid endnu
26. JAN 2011 10.05

HADERSLEV: Direktør for Børn og Familieservice, Jens Houmann, fratræder efter eget ønske og gensidig aftale sin stilling for børn og familieområdet med udgangen af marts måned 2011.

- Jens Houman har igennem 10 år været en kompetent og driftssikker direktør for et omfattende serviceområde, og jeg anerkender den beslutning, Jens Houmann har truffet, siger kommunaldirektør Poul Erik Graversen.

- Samtidig vil jeg gerne anerkende og takke Jens Houmann for den meget store indsats, han har ydet gennem årene for Haderslev Kommune. Jens Houmann har i sin tid som direktør haft store og meget forskelligartede opgaver, som er blevet løst på bedste vis.

-Jens Houman har ydet en kæmpe indsats for kommunen. Tænk blot på arbejdet i forbindelse med kommunalreformen, hvor han ud af mange forskellige kulturer og kommuner har fået svejset et helt nyt serviceområde sammen, siger borgmester Jens Christian Gjesing (S).

Stod for landsstævnet
- Vi skal heller ikke glemme den enorme opgave med afviklingen af Landsstævnet i 2006, som Jens Houmann - i tillæg med sine øvrige opgaver - styrede sikkert i havn for den daværende Haderslev Kommune. Jeg takker ham for hans arbejde som direktør gennem mange år.

Fra april løser Houmann opgaver for kommunaldirektøren og borgmesteren og arbejder altså herefter ikke længere i serviceområdet. Hans ansættelse løber herefter, som hidtil aftalt, frem til udgangen af maj 2012.

For at sikre fremdriften i det meget store reformarbejde, der er planlagt i Børn og Familieområdet, har kommunaldirektør Poul Erik Graversen valgt selv at indtræde i Jens Houmanns hidtidige funktioner.

Han sætter snarest gang i en rekrutteringsproces med henblik på ansættelse af ny direktør for serviceområdet.

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt