Ny formand for Det Centrale Handicapråd

Tue Byskov Bøtkjær tiltræder posten som ny formand pr. 1. januar 2011
KORT NYT19. JAN 2011 11.26

Tue Byskov Bøtkjær er udnævnt til ny formand for Det Centrale Handicapråd. Han overtager formandsposten 1. januar 2011, hvor han afløser Ester Larsen, der har virket som formand siden 2004

Tue Byskov Bøtkjær er direktør i Foss Analytical A/S med ansvar for global HR og kommunikation. Ved siden af sin erhvervskarriere har Tue Byskov Bøtkjær været medstifter af fonden bag projektet Refugees United, der er et projekt, som skal hjælpe flygtninge over hele verden med at finde forsvundne familiemedlemmer og venner.

Derudover har Tue Byskov Bøtkjær være med til at grundlægge Rehabiliteringscentret for Etniske Kvinder (R.E.D) samt siddet i bestyrelsen for centret i en årrække.

Det Centrale Handicapråd er et uafhængigt råd, som blev etableret i 1980. Rådet er nedsat for at rådgive regering og Folketing samt centrale offentlige myndigheder i handicapspørgsmål.

Fra 1. januar 2011 sker der en fornyelse af Det Centrale Handicapråd, som skal gøre Rådet mere dynamisk og dagsordenssættende. Rådet skal drøfte overordnede problemstillinger, fremtidige udfordringer og perspektiver i forhold til personer med handicap. Samtidig udvides antallet af medlemmer af Rådet, som kommer til at bestå af blandt andet repræsentanter for handicaporganisationerne, de kommunale parter, arbejdsmarkedets parter og forskningsverdenen.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt