Fik kæmperegning for at aflevere kemikalier

Tidligere landmand afleverede sine kemikalierester på en kommunal genbrugsstation og fik en regning på 29.000
KORT NYT18. JAN 2011 16.37

TØNDER: En tidligere deltidslandmand på Rømø ville gøre det miljømæssigt helt rigtige og afleverede sine rester af kemikalier fra landbrugsdriften. En beholder med en rest Parathion var utæt og han tapede derfor det køleskab til, som det stod i og kørte til en lokal genbrugsstation, fortæller Landbrugsavisen.

Den var imidlertid ikke godkendt til at modtage kemikalier, og han kørte viidere til én på fastlandet. Her modtog de køleskabet men sagde, at de nok ville tilkalde Beredsskabstjenesten. Tønder Forsyning forbeholdt sig kort efter ret til at sende en regning, fordi manden havde afleveret på fastlandet og ikke på Rømø. Regningen kom til at lyde på 29.000 kr. plus moms, fordi Beredskabstjenesten havde sendt otte mand i tre biler i tre timer.

- Vi synes for det første ikke, at man skal straffes for at aflevere kemikalier på rette sted, og det kan heller ikke være rigtigt, at myndighederne kan vælge at sende et helt kavalleri og herefter blot sende regningen videre. Nils Offersen har fulgt sund fornuft, der også svarer til anvisningerne i Tønder Kommunens regulativ for affaldshåndtering, siger konsulent Solveig Kappel fra Sønderjysk Landboforening, der nu vil klage på mandens vegne.

mou

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt