Ny chef afløser for to

Ina Rise Ahrensberg skal skabe større sammenhæng mellem ældrepleje, sundhed og forebyggelse i Herning
KORT NYT26. FEB 2010 12.21

HERNING: Herning Kommunes Sundheds- og Ældrechef hedder fra 1. april Ina Rise Ahrensberg. Hun afløser ikke én men hele to chefer - da hun overtager jobbet efter både tidligere ældrechef, Michael Storm Klausen, og dele af jobbet efter tidligere sundhedschef, Dorthe Eastwood, der begge er rejst til job i andre kommuner, oplyser kommunen.

Den nye konstruktion er en del af en større omorganisering af opgaverne i forvaltningen for Social, Sundhed og Beskæftigelse, der blandt andet skal samle opgaverne omkring ældrepleje, sundhed og forebyggelse.

Ina Rise Ahrensberg er 36 år og kommer fra et job som chef indenfor ældreplejen i Vejle Kommune. Hendes faglige udgangspunkt er en uddannelse som fysioterapeut, og hun har arbejdet tre år i psykiatrien, før hun i 2001 fik sit første teamlederjob i Vejle Kommunes ældrepleje.

De seneste fem år har Ina Rise Ahrensberg været områdechef for 480 ansatte i Vejle. Hun har desuden en Master of Public Health med speciale i organisation, ledelse og økonomi indenfor sundheds- og socialvæsnet.

Ina Rise Ahrensberg bliver chef for 1490 medarbejdere i Herning Kommune - blandt andet alle ansatte på plejehjem og i hjemmeplejen.

ka

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt