Egedal vil have ny kommunaldirektør

Den nuværende kommunaldirektør, Alling Pjetursson, vil ikke få sin åremålskontrakt forlænget, har kommmunalbestyrelsen netop besluttet, og han fratræder i midten af maj
24. FEB 2010 22.30

EGEDAL: Alling Pjeturssons åremålskontrakt udløber i slutningen af juni måned. Han ville egentlig gerne have fortsat på posten, men kommunalbestyrelsen har altså besluttet sig for at tage afsked med ham. Det oplyser kommunen.

- Alling Pjetursson har ydet en flot og betydelig indsats i en vanskelig sammenlægningsperiode med store opgaver og strid økonomisk modvind. Nu går vi imidlertid ind i en ny fase, hvor vi mener, at det vil være en fordel med en ny chefprofil, der kan bringe Egedal Kommune videre, siger borgmester Willy Eliasen (V).

- Sådan er set-uppet omkring chefkontrakten, og det respekterer jeg. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne ville fortsætte, men sådan skulle det altså ikke være, siger han til Lokalavisen Egedal. Han siger samtidig, at Egedal og han skilles 'som venner' under henvisning til, at han fortsætter anssættelsesperioden ud.

Alling Pjetursson er 59 år og har været kommunaldirektør i Egedal Kommune siden april 2006, hvor han kom fra en tilsvarende stilling i den daværende Ledøje-Smørum Kommune.

Egedal Kommune forventer, at en ny kommunaldirektør vil kunne tiltræde omkring sommerferien.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt