dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Folkemødet er tilbage i vanlig form i 2022

Sidste år blev Folkemødet aflyst, og årets udgave var præget af restriktioner. Næste år er det tilbage i en normal udgave, når det løber af stablen 16.-19. juni.

BORNHOLM: Den politiske festival Folkemødet i Allinge på Bornholm er tilbage i en normal udgave i 2022. Det oplyser Folkemødet onsdag i en pressemeddelelse.

- Det bliver Folkemødet, som vi kender og elsker det. Og vi kommer uden tvivl også til at fejre, at vi endelig kan samle tusindvis af mennesker igen og debattere vores samfund, siger direktør i Foreningen Folkemødet Camilla Laudrup.

Sidste år blev Folkemødet aflyst på grund af coronakrisen. I år vendte det retur i en amputeret udgave med coronarestriktioner. Eksempelvis var der mange arrangementer, som fandt sted digitalt.

Under normale omstændigheder deltager omkring 60.000 mennesker i Folkemødet. I 2021 betød coronarestriktionerne, at Folkemødet blev skåret ned fra fire til tre dage. Der var blandt andet indhegninger, og antallet af deltagere var nede på 8.000.

Den politiske festival er skabt med inspiration fra den svenske politikeruge Almedalsveckan, der hvert år afholdes på Gotland.

Ritzau