Kommunalpolitiker blev hængt ud på datingside for bøsser

KORT NYT7. DEC 2019 10.39

SLAGELSE: 'Har gang i en masse, men har altid tid til dig'. Sådan lød salgstalen og citatet, som andre profiler blev mødt af, når de fandt den falske profil, der udgav sig for at være Christopher Trung Paulsen, byrådspolitiker for Venstre i Slagelse, på dating-appen Grindr, skriver Sjællandske.

Det er en datingside for eksempelvis mænd, der søger sex med en af eget køn. Den henvender sig egentlig til alle, uagtet om du er hetero-, bi- eller homoseksuel, lyder det i beskrivelsen. Problemet er dog, at det ikke er byrådspolitikeren selv, der har oprettet profilen, der fremstår med billeder stjålet fra hans Facebook-profil.

- Altså, der er intet galt i at være homoseksuel, så det at nogen skulle påstå, at jeg var det, når jeg ikke er, kan jeg blot grine ad. Grænsen overskrides, når jeg får stjålet mine billeder og min identitet, og at det bliver misbrugt på den måde. Jeg har flere gange talt med politiet, som gør et godt stykke arbejde. Selv om profilen er taget ned, så er det ubehageligt, at der er nogen, der gerne vil ramme ens person på den måde, lyder det fra Venstre-politikeren, der har politianmeldt sagen.

MG

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev