Byggeriet af ny Storstrømsbro er sat under skærpet tilsyn

GULDBORGSSUND / VORDINGBORG: Byggeriet af den nye Storstrømsbro fra Falster til Sjælland er i de seneste måneder fortsat med at modtage adskillige påbud og forbud fra Arbejdstilsynet. Det er sket, efter der i forvejen var kommet fokus på arbejdsmiljøet ved byggeriet. Nu skærper Vejdirektoratet tilsynet med byggeriet, skriver TV2 Øst.

I løbet af de sidste to måneder har Arbejdstilsynet uddelt 18 strakspåbud og to forbud i forbindelse med byggeriet af den nye Storstrømsbro. Dermed er der i alt givet 87 straksforbud og syv forbud, i de to år Arbejdstilsynet har ført tilsyn med byggeriet. Det viser en opgørelse fra Arbejdstilsynet, som TV2 Øst har fået aktindsigt i.

- Vi er ikke tilfredse med de mange påbud, vi arbejder hårdt på at bringe det ned. Selv om Storstrømsbroen er en af Danmarks største byggepladser, som har besøg af Arbejdstilsynet et par gange om ugen, så skal der ikke være så mange påbud. Vi har derfor igangsat en række initiativer ud over den almindelige sikkerhedsundervisning. Vi afslutter i november en sikkerhedskampagne, som har fokus på gangveje, oprydning og ergonomi, og håber at kunne se resultaterne af den særlige indsats, siger Niels Gottlieb, projektchef, Vejdirektoratet.

MG

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt