Roskilde vil øge antallet af elopladere

KORT NYT16. NOV 2019 15.42

ROSKILDE: To udvalg i Roskilde Kommune - Plan- og Teknikudvalget og Klima- og Miljøudvalget - er meget optaget af, at adgangen til opladning ikke skal være en hindring for, at flere køber en elbil. Derfor starter arbejdet nu på at få udarbejdet en samlet plan for placering af ladestandere i hele kommunen.

I dag er der omkring 15 offentligt tilgængelige opladningssteder for elbiler i Roskilde Kommune. Men det er ikke alle steder, der understøtter alle typer elbiler, og det er heller ikke alle steder, der er lige praktisk placeret. Derfor har Plan- og Teknikudvalget besluttet at starte en dialog med de forskellige leverandører af ladestandere og andre interesserede for at udvikle en egentlig plan for den bedste placering af ledestandere i kommunen.

- Vi er meget optaget af, at få skabt en struktur, som gør, at borgerne ikke fravælger elbilen. Vi er en klimakommune, der er gået foran med blandt andet vores satsning på elbusser. Men vi har også en rolle som offentlig myndighed i at sikre, at det stigende antal elbiler kan lades op på en fornuftig måde, siger formand for Klima- og Miljøudvalget, Karim Friis Arfaoui (S).

mg

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt