Planer for folkeskove bliver sået efter indsamling

KORT NYT7. NOV 2019 12.02

ODDER: Ambitionerne om én million nye træer for klimaets skyld blev for alvor sået, da TV2 sendte indsamlingsshowet 'Danmark Planter Træer' i september. Nu bliver ambitionen konkretiseret, når eksempelvis Odder kan bekræfte, at en ny skov bliver en realitet i 2020, når 12.000 træer skal plantes i den kommende Saksild Folkeskov.

- Det glæder mig rigtigt meget, at vi kan komme i gang med Folkeskoven i Saksild. Det er til gavn for borgerne i kommunen, der får en skov, hvor der er tid til ro og fordybelse, og så er skoven samtidig god for både klimaet og biodiversiteten, siger formanden for kommunens Miljø-, Teknik- og Klimaudvalg, Ole Lyngby Pedersen (V).

Odder Kommune er en af mere end 30 kommuner, der er med i projektet 'Danmark Planter Træer'. Odder Kommune har sat 3,2 hektar jord af til at plante træer. Aarhus og Tønder er blandt de kommuner, der afsat mest jord til projektet med henholdsvis 109 og 40 hektar jord. Flere folkekirker har ligeledes stillet jord til rådighed til nye folkeskove. 

esl

Se her et overblik over de involverede kommuner.

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt