Fredericia vil også spore unge ind på erhvervsuddannelserne

KORT NYT19. SEP 2019 12.42

FREDERICIA: Med den nye strategi 10. PRO vil Fredericia Kommune tiltrække flere unge til erhvervsuddannelserne. Strategien skal forene fag fra erhvervsuddannelserne med den almindelige 10.-klasses undervisning, oplyser kommunen.

Kommunen kommer som mange andre til at mange faglært arbejdskraft, og det skal iniativet være med til at forhindre. Derfor samarbejder kommunen med blandt andre EUC Lillebælt og Social- og sundhedsskolen i Fredericia, Vejle, Horsens og Kolding.

- Det er vores mål med 10. Pro-klassen at skabe flere valgmuligheder efter 9. klasse. Med en 10. klasse på International Business College, og med valgfag på vores forskellige erhvervsuddannelser, vil de unge i langt højere grad blive introduceret for mulighederne ved en faglært uddannelse. Det vil gøre dem bedre i stand til at træffe et oplyst og et rigtigt valg om deres fremtid. 10. Pro er for alle, men forhåbentlig får flere øjnene op for og lyst til at tage en erhvervsuddannelse, siger formanden for Fredericias uddannelsesudvalg, Pernelle Jensen (V).

ibs

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev