Tour-byer på studietur i Belgien

Projektfolk fra de fem danske start- og målbyer tager nu til Bruxelles, Binche og Nancy for at studere afviklingen af den belgiske Tour de France-start.    

I år afvikler Belgien Tour de Frances prestigefyldte Grand Depart, som bliver en hyldest til belgisk cykelhistorie – men som også er en omfattende opgave for de involverede byer, og det kan andre lære af.

Fra 4.-9. juli vil arrangørerne blive set over skuldrene af en række repræsentanter fra de danske tour-byer, som tager til tourstarten i Belgien for at få inspiration og knowhow til afviklingen af den danske Tour-start i 2021.

- Tour-starten i Danmark og København skal være en gul cykel- og folkefest på tværs af hele landet. Men afviklingen af Grand Départ kræver et skarpt logistisk setup og organisering. Derfor tager vi nu derned for at lære om alle detaljerne, så vi kan gennemføre de tre etaper i Danmark på den bedst tænkelige måde i 2021, siger Alex Pedersen, direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark 2021.

Den danske delegation består blandt andet af projektledere, beredskabsfolk og teknisk personale fra de fem danske tour-byer, det danske toursekretariat og en række organisationer som Erhvervsministeriet, Wonderful Copenhagen og Sport Event Denmark. Faggruppernes tur har forskellige længde, da de hver især alene deltager i de dele af studieturen, som er relevante for deres opgaver i forbindelse med afviklingen af den danske Tour-start.

Studieturen til Belgien kommer omkring de belgiske byer Bruxelles, Binche og Nancy. Den danske Grand Départ løber af stablen den 2.-4. juli 2021. De fem danske Tour-byer med enten start eller mål for de tre etaper er København, Roskilde, Nyborg, Vejle og Sønderborg.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt