Lærer frifundet for vold. Påstand om lussing ikke bevist

VIBORG: En kvindelig lærer på Ulbjerg Skole var sigtet for at have udøvet vold mod en af sine elever, da hun angiveligt skulle have givet en niårig dreng en lussing i november 2018 i skoletiden. Men det blev hun frifundet for, da to af tre domsmænd mente, at hun var uskyldig, skriver Viborg Stift Folkeblad.

Episoden fandt sted, da to elever i hendes klasse havde været oppe at toppes. Læreren skilte de to børn ad, og det fik en af eleverne til at give hende en lussing. Derefter skulle flere af børnene have hørt, at hun sagde: 'Hvis du slår mig, slår jeg også dig'. I den forbindelse forklarede hun, at hun havde taget fat i barnets hage og drejet hans hoved, så de fik øjenkontakt.

To af domsmændene lagde vægt på, at børnenes forklaringer var vage. Flere af børnene var ret usikre på, om de havde set slaget eller bare hørt om det senere. Derfor mente de ikke, der var tilstrækkeligt bevis for, at kvinden kunne dømmes for vold. Den tredje domsmand fandt børnenes forklaringer troværdige, men blev nedstemt af flertallet, så kvinden blev frikendt.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt