Klaus Riskær Pedersen har nu underskrifter nok til at være parti

Personen Klaus Riskær Pedersen er i hus med de fornødne 20.109 vælgererklæringer til partiet af samme navn.
18. FEB 2019 10.01
TEMA: FV19

Klaus Riskær Pedersen og hans parti med samme navn har indsamlet de 20.109 vælgererklæringer, som er nødvendige for at kunne stille op til FV19, oplyser Indenrigsministeriet. Formalia er dog endnu ikke helt på plads.

Klaus Riskær Pedersen har ikke formelt overdraget sine vælgererklæringer til ministeriet, og derfor har ministeriet heller ikke officielt taget stilling til, om hans parti er opstillingsberettiget. Uanset dette er indsamlingen af vælgererklæringer den hurtigste nogensinde under de nuværende regler.

På Twitter skriver Klaus Riskær Pedersen, at han mandag har anmeldt sit parti til opstilling til det kommende Folketingsvalg. Ritzau har forgæves forsøgt at få en uddybende kommentar fra Klaus Riskær Pedersen, men han skriver i en sms, at han ikke udtaler sig før tirsdag formiddag, hvor han har indkaldt til pressemøde.

Desuden skriver han, at han afventer Indenrigsministeriets formalisering. Klaus Riskær Pedersens indsamling af vælgererklæringer har mødt kritik for at være i strid med reglerne, uden at ministeriet har kunnet gribe ind.

Ritzau / mk

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt