Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ziegler får pris for tilgængelighed

Bevica Fonden uddeler tilgængelighedspris til borgmester Michael Ziegler (K) og 100.000 til et tilgængelighedsprojekt i Høje-Taastrup
7. SEP 2011 6.09

HØJE-TAASTRUP: Tilgængelighedsprisen er et nyt tiltag fra Bevica Fondens side efter at fonden i en årrække har haft intensivt fokus på og støttet tilgængelighedsfremmende foranstaltninger økonomisk. Som begrundelse for valget af netop Michael Ziegler sagde Børge Munk Ebbesen bl.a.:

- Michael Ziegler har medvirket til, at der er blevet sat fokus på og skabt en ny handicappolitik i Høje-Taastrup Kommune, der baserer sig på ligeværd, respekt og nedbrydning af barrierer, og har derved skabt gode vilkår for mennesker med handicap og skabt forståelse for, hvor vigtige disse elementer er for mennesker med handicap. Et arbejde, som har skabt præcedens og efterfølgende er blevet efterlevet af mange andre kommuner og institutioner.

I forbindelse med Danske Handicaporganisationers arbejde med at identificere en god geografisk beliggenhed for organisationens nye hovedkontor, kom Høje-Taastrup Kommune hurtigt på banen, og det første spadestik til huset er taget i Høje-Taastrup Kommune. Det har også været vigtigt for Michael Ziegler, at huset, adgangsforholdene til huset og fremtidige rekreative områder indgår som en naturlig del i Høje-Taastrups infrastruktur.

Borgerne i Høje-Taastrup Kommune vil få mulighed for at få indflydelse på et relevant tilgængelighedsprojekt gennem tilsagn om økonomisk støtte på kr. 100.000.


Fotograf: Tue Fiig, Panorama Fotostudie