Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Vi samler viden for teknikere og miljøfolk

En ny betalingsside skal fremover forsyne professionelle, der arbejder med teknik og miljø, med nyheder, analyser og baggrundsstof
19. APR 2012 7.25

Bag portalen dk-teknik står internetavisen dknyt.dk og avisen Kommunen. Den nye side henvender sig til den professionelle, der har behov for løbende at holde sig opdateret med det hurtige nyhedsoverblik og viden i dybden inden for teknik- og miljøområdet. Den nye teknik- og miljø-portal får målrettede nyheder fra redaktionen på Christiansborg.

- Vi har konstateret, at der både er behov og vilje til at betale for nyheder indenfor nichen. Da det i forvejen er et område, hvor redaktionerne på både avisen Kommunen og dknyt.dk har stor viden, er det naturligt for os at tilbyde beslutningstagere og interessenter, der har behov for specialiseret dækning af miljø- og teknik-området, opdaterede nyheder og perspektiv, siger udgiver Claus G. Theilgaard.

Den nye portal bor hos Kommunen.dk og dknyt.dk og vil blandt andet bringe historier indenfor klima og energi, byggeri og bolig, teknik og miljø samt transport.

Den nye teknikportal vil løbende blive opdateret og udkomme med mindst to nyhedsbreve om ugen. Herudover vil læseren få adgang til en kalender med de vigtigste begivenheder og adgang til debat og erfaringsudveksling med ligesindede.