Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Indtalt efter tonen:
Vejle klar med coronapodcast

Med borgernes hjælp har Vejle lavet en podcast om borgernes oplevelser med og under coronakrisen.

VEJLE: 'Læg din besked eftet bip-tonen', 'Jeg er en meget stor tryghedsnarkoman', 'Min far er hjertepatient, min mor er sygeplejerske'.

Tilbage i april opfordrede Vejle Kommune borgerne til at ringe ind og dele deres oplevelser i coronavirkeligheden. De kunne handle om alt fra at arbejde hjemme, ensomhed, eller hvordan man er blevet påvirket af krisen, og historierne er blevet mange. 

Det er der nu kommet podcastserien 'Indtalt efter tonen: Corona-fortællinger fra Vejle Kommune'. ud af. Det knap 13 minutter lange første afsnit byder blandt andet på en borgers oplevelse af en aflyst sorggrupper, og en anden fik besøg af en håndværker, der lige var kommet hjem fra skiferie i Østrig.

Vejle Kommune står sammen med Vejle Bibliotekerne, VejleMuseerne og Vejle Musikteater bag telefonsvareren, hvor borgerne kan ringe ind og har fem minutter til at fortælle deres historie. I alt skal der komme fire afsnit. 

- Når vi skal forstå, hvordan livet i Vejle Kommune er blevet påvirket af coronavirus, så er det eneste rigtige at give ordet til dem, der bor her, og hvis hverdag er blevet vendt op og ned. Vi håber derfor, at mange har lyst til at ringe ind og fortælle små bidder fra deres hverdag under coronaen, sagde kulturdirektør Sofie Plenge i forbindelse med lanceringen.

Find podcasten hos Vejle Kommune.

ibs