Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Uffe Steiner vil have tid til at læse

Fredericia-politiker gennem 24 år, Uffe Steiner Jensen (S), genopstiller ikke ved kommunevalget i 2013
25. NOV 2011 8.50

FREDERICA: Når denne byrådsperiode er slut, så har Uffe Steiner Jensen været medlem af byrådet i 24 år. Han fylder 65 år i september 2013.

Uffe Steiner Jensen har besluttet at trappe ned, så der kan blive mere tid til andre gøremål. Han vil gerne bruge mere tid på familien, og der må også gerne blive lidt mere tid til at læse.

Uffe Steiner Jensen udtaler:

- Det har været 24 utroligt spændende år i byrådet. Og så fik jeg mulighed for at være borgmester i 12år. Det var 12 år, hvor det lykkedes at skabe brede forlig i byrådet om markante udviklingsprojekter som Danmark C, Midtby Planen, Fredericia C og det radikale innovations projekt Fredericia Former Fremtiden. Projekter der vil præge Fredericia i mange år fremover.

Uffe Steiner Jensen fortsætter uforandret arbejdet som gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe og byrådsarbejdet i Økonomiudvalget og i fagudvalgene i resten af byrådsperioden. Ligesom han fortsætter sit arbejde i Fredericia C, ADP og Danske Havne og arbejdet med en række tillidshverv i kommunalt og privat regi.

Beslutningen betyder naturligvis, at Socialdemokraterne i Fredericia skal vælge ny borgermesterkandidat. Formanden Jens Ole Juhler forventer, at partiet i begyndelsen af det nye år vil være klar med en ny borgmesterkandidat.

Uffe Steiner Jensen er civilingeniør fra Polyteknisk Læreranstalt i 1975 i dag Danmarks Tekniske Universitet. Han arbejdede i en årrække indtil 1998 for elværkerne i det jysk-fynske nemlig selskaberne, Elsam Kraftværksgruppen, Elsam og Eltra i Skærbæk.