DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Udvidede åbningstider øger røntgen-fleksibilitet

Regionshospitalet Skive forbedrer vilkårene for patienter, så der bliver mulighed for røntgenfotografering på flere tider af døgnet.
20. FEB 2020 11.15

MIDTJYLLAND: Med udvidede åbningstider i røntgenklinikken vil Regionshospitalet Skive give borgerne bedre muligheder for at komme uden for fx arbejdstiden, når den står på røntgenfotografering af knæ, skulder eller noget tredje.

Afdelingen forventer at have åbent for konsultation frem til kl. 21, og det kommer også til at skabe mere liv på hospitalet, oplyser regionen.

- På den måde kan vi udnytte vores udstyr og kapacitet bedre, samtidig med at vi giver patienterne et mere fleksibelt tilbud. Med den planlagte ændring vil patienterne få langt større mulighed for at få taget røntgenbilleder, når det passer dem bedst - morgen, middag eller aften, siger ledende overlæge Geert Willander fra røntgen og scanning i Skive og Viborg.

Ændringen betyder, at der skal rokeres lidt i ansættelsessted- og forhold, da medarbejderne kommer til at indgå i en rotationsordning og på skift bemander funktionen. Derfor forventer regionen at være klar med de nye åbningstider til efteråret. 

Udover åbningstiderne opgraderes faciliteterne også med bedre udstyr i et af undersøgelsesrummene i Skive.

ibs