DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Tre farveller til byrådspolitik fra prøvede politikere

To fra S og en fra V: Efter to og fire perioder stopper byrådsmedlemmer i Assens, Frederkshavn og Silkeborg.
25. MAR 2021 8.00
TEMA: KV21

Alt har en ende, og for følgende tre politikere bliver denne periode den sidste i kommunalpolitik.

I Assens har Charlotte Kjær to gange forsøgt at blive borgmesterkandidat for S, og nu har hun besluttet at stoppe, oplyser Fyens Stiftstidende. Hun er social- og sundhedsudvalgsformand, forlader byrådet efter 16 år og lægger ikke skjul på, at lokalpolitikken i nogle perioder har givet knap så god energi, men har dog "nydt hvert sekund på godt og ondt".

En anden socialdemokrat, der stopper, finder man i Frederikshavn, hvor gymnasielærer og formand for Børne- og Ungdomsudvalget Anders Brandt Sørensen ifølge Kanal Frederikshavn holder efter to perioder.

Han gik på deltid på gymnasiet for at få tid til det politiske arbejde, men vil nu heller koncentrere sig om færre ting, bl.a. at være formand for en lokal fodboldklub.

I Silkeborg stopper Jarl Gorridsen (V) ifølge Midtjyllands Avis også efter to perioder. Han fik ved KV17 tredjeflest personlige stemmer: 1.603.

- Politik tager tid og kræfter, som går fra familien og jobbet som selvstændig iværksætter. Da døgnet kun har 24 timer, og opgaverne står i kø, må jeg prioritere, oplyser Jarl Gorridsen, der også er formand for Silkeborg Forsyning og i det private direktør i selskabet DS Energy.

ka